Košarica

Vaša košarica je prazna ...

ZELENOBIJELI MIRISNI

39,00 HRK kom Težina: 50 g


 
Četiri vrhunska zelena i jedan od najprestižnijih bijelih čajeva s drugim, prirodnim aromatičnim biljnim dodacima (sandalovina, kardamom, kurkuma, curry, jasmin, osmanthus, lijepa Kata) tvore ovu istinsku čajnu čaroliju. Stvoren da bi trenutak opuštanja pretvarao u bajku, posebno ukusan, aromatičan i bogat, ovaj je čaj najbolje opisati kao prirodni mirišljavi hologram nestvarnog.

Čaj za kralja? Najbolji od najboljih? U želji da naprave najukusniji, najkvalitetniji čaj koji mora biti neskroman okusom, sadržavati sve vrline vrhunskog čaja i nikoga ne ostaviti ravnodušnim, iskusni kineski znalci – najveći majstori čaja, sastavili su ovu jedinstvenu i neponovljivu mješavinu. Čaj za kralja!

Četiri vrhunska zelena čaja – Sweet Flower, Yunnan Green, Formosa Gunpowder i Phoenix Eyes, u koji je dodan legendarni bijeli čaj Snow Buds bran isključivo u vrletima Fujiana višim od 1000 m nadmorske visine od mladih biljaka koje se potom prerađuju dugotrajnim procesima prema stoljetnoj tradiciji. Uz ovo, u mješavinu su u manjoj količini i preciznim omjerima dodani drugi biseri aromatičnog biljnog svijeta: kardamom, sandalovina, kurkuma, jasmin, te listići curryja, osmanthusa i lijepe Kate. Rezultat je zapanjujući – kraljevski, iznad najviših očekivanja. Jedinstvena receptura temeljena na kombinaciji neponovljivo kvalitetnih osnovnih sastojaka i bezobrazno aromatičnih dodataka mogla bi Vas staviti u nedoumicu odabira – san ili java? I zaista, ovaj je čaj nestvarno ukusan, aromatičan, zaokružen i bogat.